Veprimtaria e Shoqates "Creative City" qe nga viti 2004 e deri me sot.Ditet e pastrimit të liqenit 2011

Fundjavat e pastrimit demostrativ te Liqenit nga nxënes të shkollave.

A-Nord fundjava pare
Tv1 Channel fundjava pare
Abc News fundjava e pare
Tv Rozafa fundjava pare
Voa News fundjava e pare
A-Nord fundjava trete
Tv Rozafa fundjava dyte

mbrojmë liqenin nga ndotjet

Projekti "Ora Kulturore" 2010

Projekti "Ora Kulturore" u zhvillua me
nxenesit e shkollave 9 vjecare
te fshatrave: Domen, Vukatane,
Kosmac dhe Oblike.

Ky projekt u mundesua nga Cerai, Ispsia,
Cooperacioni Spanjol, Permakultura
dhe Shoqata e Fermereve Shkoder.

Awareness Campaign 2011

Spot promocional i fushates së ndërgjegjësimit
publik për mbrojtjen e cilësisë së ujit
të Liqenit të Shkodrës.


Ky projekt u be i mundur me mbeshtetjen e
Bankes Boterore ne kuader te projektit te
Manaxhimit te Integruar te Ekosistemit te
Liqenit te Shkodes.

Për një peshkim të qëndrueshëm

Creative City 2004-2008

Creative City filloi veprimtarine e tij artistiko-kulturore me 1 nentor te vitit 2004. Ne kete slide show mund te ndiqni pamje nga aktivitetet tona gjate periudhes 2004 - 2008.

Tabelat e basketbolit 2010

Creative City zbatoi projektin per vendosjen e tabelave te basketbollit ne shkollen 9-vjecare te Oblikes. Mbetetur financiarisht nga Cerai. Mars 2010.

Bukuritë natyrore e kulturore

Dita e Luleve 2012

  Organizim i Bashkise se Shkodres ne bashkepunim me Teatrin Migjeni dhe "C...

Read more
Projekti "Ora Kulturore" 2010

Ora Kulturore 2010Projekti Ora Kulturore u zhvillua ne kater fshatra. Ky projekt...

Read more
Creative City 2004 - 2008 (video slide show)

Video klip nga veprimtaria e Creative City 1 nentor 2004 - 1 nentor 2008 Kliko ...

Read more
Eksponatet ne Biblioteke

Eksponatet ne Biblioteke, ne kuader te Dites se Librit 2005...

Read more
Me Konsullaten Italiane

Me Konsullaten Italiane...

Read more
Press Conference

Creative City mbyll vitin e pare dhe paraqet planin e aktivitete per vitin e ard...

Read more
First Painting Facade

Fasada e pare e lyer ne vitin 2004...

Read more
Kartolinat e VItit te Ri

Kartolinat Creative City me rastin e VItit te Ri...

Read more
Gala me Maska 2006'

Gala me Maska 2006'...

Read more
Creative Coffie (by Zef Çuni)

Prishja e ndertimeve abuzive me leje....

Read more
Second Painting Fasade

Konference per shtyp me rastin e inaugurimit te lyerjes se fasades se dyte. (per...

Read more
Third Painting Fasade

Lyerje, restaurim i nje prej fasadave me karakteristike te zones muzeale. Shtepi...

Read more
Work Shop's, takime, bashkepunime

Work Shop's with Charles Landry ...

Read more
Eksponat i historikut te Bashkise dhe i Kryetareve.

Eksponat i historikut te Bashkise dhe i Kryetareve. ...

Read more
Creative Coffie (by Valbona)

Creative Coffie by Valbona (me te huajt qe punojne dhe banojne ne shkoder)...

Read more
Festa e Birres

Nje Feste birre ne kuader te ndeshjes nderkombetare Shqiperi - Sloveni Mars 2007...

Read more
Dita nderkombetare e muzikes

Dita nderkombetare e muzikes...

Read more
Çmimet kreative

Çmimet kreative...

Read more
Sheshi i koncerteve ne Shiroke

Sheshi i koncerteve ne Shiroke...

Read more
Promovimi i turizmit malor

Promovimi i  turizmit malor...

Read more
Parmaket e Shirokes

Parmaket e Shirokes...

Read more
Albumi i veshjeve

Albumi i veshjeve...

Read more
Mbremjet Muzikore

Mbremjet MuzikoreCreative City shfaq per publikun artdashes shkodran (ne Kinema ...

Read more
Gala me Maska 2007'

Gala me Maska 2007' (Grand Hotel Europa)...

Read more
Ditet e librit

Ditet e librit...

Read more
Infoshkodra.com


Shpërndarja e broshurës

së fushatës së ndërgjegjësimit publik
për ruajtjen e cilësisë së ujit të liqenit të Shkodrës
.Shpërndarja e broshurës

së fushatës së ndërgjegjësimit publik
për ruajtjen e cilësisë së ujit të liqenit të Shkodrës

Partnerët e Fushatës së ndërgjegjësimit publik për mbrojtjen e cilësisë së ujit të Liqenit të Shkodrës

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Make Donation

Enter Amount: