Njoftime për aktivite kulturore në Shkodër 2011

Njoftime kulturore ne Shkoder per vitin 2011

1 DHURO PËR FËMIJET JETIMË!
2 Shoqata e Miqësisë Shqipëri- Austri
3 GALA E FUNDVITIT 2011
4 Panairi: “Arti i Riciklimit”
5 OJF The Door ju fton ne koncertin:
6 Bashkia Shkoder
7 Grand Hotel Europa: Open Koncert
8 Teatri Migjeni shfaq: Te lindet njeriu!
9 Restorant Muze TRADITA GT
10 Konsullata e Italise ne Shkoder
11 Panairi: Rilindja e Artizanatit ne Shkoder
12 Biblioteka “Marin Barleti”
13 KORI “PRENKE JAKOVA”
14 PROGRAMI I FESTAVE TE NENTORIT
15 Fishta mes dy bibliotekave
16 Galeria e Arteve Figurative Shkoder
17 Muzeu Historik: "Rilindja kulturore"
18 145 vjetori i lindjes se poetit Dom Ndre Mjeda
19 Sander Ruçi: "Show 2011"
20 Technical rider MEKANIK KANTATIK
21 Buna 1 prezanton: Thesaret e Cirkut
22 Teatri i Operas dhe Baletit: Migjeniana
23 Bar Restorant Muze "Tradita" Geg e Tosk
24 Bashkia Shkoder: "POLONI-SHQIPERI , Dialog Rajonal Ekonomik"
25 Biblioteka “Marin Barleti”: Festivalit letrar
26 Fundjavat e pastrimit te liqenit
27 Qendra Kulturore "Pjeter Gaci"
28 Elvis Pupa prezanton: Legjenda e Fundit
29 IPSIA, KOLPING dhe Radiopulla
30 Teatri Migjeni: Drama "Dy Jete" me 7-9 nentor
31 Giffoni Filma Festival 2011
32 Ismail Kadare takim ne Shkoder
33 Biblioteka “Marin Barleti”: Festivalit letrar
34 Takim sensibilizues mbi fenomenin e gjakmarrjes
35 Konsullata e Austrisë Shkodër
36 Ditet e pastrimit te liqenit
37 Famullia e Shën Shtjefnit Shkodër dhe Misioni Françeskan Tuz
38 Biblioteka Austriake ne Shkoder
39 Galeria Arteve Shkoder
40 Creative City: Aktivitete per pastrimin e liqenit
41 Bashkia Shkoder: Koncerti ne diten e Lumturimit te Nene Terezes
42 Java e Gjuhes Italiane ne Botë!
43 Aktivitet kushtuar Poetit te Kombit At Gjergj Fishta
44 Famullia e Shën Shtjefnit – Shkodër: Festa e Zojës së Shkodrës
45 Creative City: Aktivitete per pastrimin e liqenit
46 Biblioteka “Marin Barleti”: Edicionit IV i Festivalit Letrar
47 Stina Koncertore KLASSIK 2011-2012
48 Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”
49 Puna permes objektivit
50 Orkestra Simfonike e Radiotelevizionit Shqiptar
51 Festivali i Filmit te Animuar ANIFEST 2011`
52 Skender Strica çel ekspoziten "Vjeshta ne Alpe"
53 Elvira Dones presenta a Milano il suo romanzo
54 Bis Quit Orchestra e Shen Petersburgut-Koncer live ne Teatrin Migjeni
55 Java Evropiane e Lëvizjes dhe Dita pa Makina
56 Oazi i Arte i Gjuhadolit
57 Buna 1 organizon: SHOW me kenge dhe humor
58 ''Luaj per Paqen ne Postripe" mbahen me date 17 Shtator ne ora 09.00;
59 QENDRA E INFORMIMIT E BASHKIMIT EVROPIAN SHKODЁR
60 Die Robert Bosch Stiftung
61 ADRIAN PACI "BACK HOME"
62 Falja e Gjakut
63 Orkestres Filharmonike Mbareshqiptare
64 Festivali i 5-te nderkombetar koral
65 Kinema Millennium Shkoder
66 RINFEST 2011
67 EUIC Shkodra
68 Bashkia Shkoder
69 Festa e Reçit 2011
70 Bashkia Shkoder
71 FESTA E MIGRANTËVE
72 Logu 2011`
73 The Siege of Shkodra | Rrethimi i Shkodrës
74 Festivali i Venes` "Mrizi i Zanave"
75 Galeria e Arteve Shkoder
76 Bashkia Shkoder
77 Festa e birres - shkoder 2011
78 Perkujtimi i Mjedes
79 Galeria Arteve Shkoder
80 Panairi i OJF-ve Shkoder
81 Council of Europe Youth Media Awards – Freedom of the Press 2011. Apply before Aug. 1!
82 Alban Skenderaj Open Live Koncert ne Shkoder
83 Oxfam GB: Panair Produktesh Lokale
84 Qamil Gjyrezi prezanton: Tonin Harapi, Epistemologjia e puneve, arti lirik i pafund!
85 Bashkia Shkoder: Minikoncertet e Verës
86 Galeria e Arteve Shkoder
87 Brass-or CHestra nga Zvicra
88 Musical: Rituali i Jetes
89 Qendra Kulturore Pjeter Gaci organizon:
90 Zef Çoba prezanton: Dita Nderkombetare e Muzikes 2011`
91 Festivali Mbarekombetar i kenges per femije 2011`a
92 Dita e Liqenit Shkoder 2011
93 Koncert per Violine dhe Piano nga: Caterina Martina Demetz
94 Hapja e Shtegut Ndërkufitar “Majat e Ballkanit”
95 Kinema Millenium SHKODER
96 Tenis: Turneu i Qershorit
97 Turneu i tenisit Shkodra Open 2011`
98 Vizita e zonjes fine
99 Big Brother Shkodra 4`
100 Bashkia Shkoder organizon: DITA E LULEVE 2011`
101 Galeria e Arteve eShkodres
102 Biblioteka Marin Barleti: Ekspozite libri i bibliotekes se Bushatlinjve
103 Cmimi Pjeter Gaci 2011`
104 Ekspozite personale ne pikture
105 2 Prilli
106 Ftese e hapur ne Inagurimin e magazines se Federates se Fermereve Shkoder
107 BILBILAT E VEGJEL 2011
108 Qendra Estetike INTENSIVE spa
109 Kosova Live Koncert
110 Kinema Millenium Shkoder
111 Akademia e Arteve
112 The Door ju fton ne veprimtarine: Me vrap per kala
113 Kinema Millenium
114 Kinema Millenium
115 Karnavalet 2011`
116 Vodafone: Bota e ndryshimit
117 “Estetika dhe arti”
118 Komedia “Vjehrra dhe nusja”
119 Ellas. PhotoArtProject
120 Congress of Albanians in Trieste 2013 - conALtri Dienstag, 15. Februar, 2011 13:53 Uhr
121 Bashkia Shkoder
122 Special Guest ' Ad Disha ''
123 Cremona Club 14 shkurt 2011
124 MEDIA Party
125 San Vallentimi nga Prmo Event Agency
126 Koncerti VIT TE MBARE O SHKODER