Njoftime për aktivite kulturore në Shkodër 2010

Njoftime kulturore ne Shkodren per 2010

1 Gezuar Shkoder!
2 Shkodra Indoor: Oraret e zhvillimit te ndeshjeve
3 Famullia e Shen Shtjefnit Shkoder
4 Biblioteka e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”
5 PANAIRI I FUNDVITIT 2010
6 Panairi i Fundvitit 2010
7 Mbremje Artistike
8 Teatri Migjeni: Koncerti i fundvitit
9 Biblioteka “Marin Barleti”: Aktivitet kulturor kushtuar Tonin Harapit
10 Turneu i tenisit SHKODRA INDOOR 2010`
11 Shoqnia Kulturore Prenke Jakova organizon
12 TURNEU I TENISIT SHKODRA INDOR 2010’
13 SHIS: Aventurat e edukimit
14 Kalendari paraprak i Teatrit Migjeni per muajin Dhjetor 2010
15 Bashkia Shkoder: Ftese per pjesemarrje
16 Dite Kulturore e Mirdites ne Teatrin e Operas dhe Baletit ne Tirane
17 Galeria Arteve Shkoder
18 Drama "Birre, Gozhde, Sapun"
19 Bashkia Shkoder: 28 nentori - Dita e pavaresise
20 Qamil Gjyrezi: Prezantim
21 Zanfina Ismaili live
22 Gegnishtja
23 Ftese per koncert te hapur ne Lezhe
24 Acli-Ipsia
25 Galeria Arteve Shkoder
26 GALA Operistike ne Mynih/Gjermani
27 Koncert Festiv
28 Teatri Migjeni
29 BASHKIA SHKODËR
30 Shoqata “ I CARE”
31 MBREMJEN KULTURORE
32 Rudina Ciko: Koncert per piano
33 Festa e Geshtenjave ne Kraje
34 Takimet e Gjeçovit
35 BASHKIA SHKODËR ingaugurimet e dates 6 nentor 2010
36 Shqiperia ne vend te pare.
37 Biblioteka Publike "Marin Barleti"
38 Këshilli i Qarkut Shkodër
39 Festivali Letrar i Shkodrës 2010
40 20-vjetori i kremtimit te Meshes se Pare ne Shkoder
41 Seminari Ndërkombëtar
42 Duo Concert: Teatri Migjeni
43 Grupi teatror “Aleksandёr Moisiu”
44 Biblioteka Publike "Marin Barleti"
45 Festa e Sheges
46 Creative City ju fton: JAZZ Concert
47 Zef Deda Show
48 VIVALDI piano bar
49 Genc Tukiçi CONCERT in PARIS
50 Java e dhjete e Gjuhes Italiane ne Bote
51 Festivali Koral 2010
52 CERAI & IPSIA: "Konference kombetare per grate e zonave rurale"
53 Skender Drini - Ftesa e te gjitheve !
54 AnifestRozafa 2010
55 Eco Art Eda "EXHIBITIONS 2010"
56 ACLI / IPSIA . KOMUNIKATE PER SHTYP
57 Aktivitet per Ramadan Sokolin
58 Galeria e Arteve Shkoder
59 Galeria e Arteve Shkoder
60 Dita boterore e muzikes
61 Shkodra Jazz Festival 6
62 Bashkia Shkoder
63 Bar Restorant VIVALDI
64 Promovim libri
65 Koncert Klasik "PASION"
66 Epistemologjia dhe psikologjia e muzikes
67 due popoli un mare d`amicizia
68 Biblioteka Publike Marin Barleti / Shkoder
69 Bashkia Shkodër
70 Bar Restorant Muze TRADITA
71 Galeria e Arteve Shkoder
72 “Vespa Club”
73 Vivaldi
74 Miqtë e artit të Lin Delisë
75 Konference kulturore
76 Klasik koncert
77 Teatri "Migjeni"
78 Bilbilat e Vegjel
79 Lojra Popullore Fest 2010
80 Partners
81 Creative City Conference
82 Kontakte
83 "Creative City" Bank Account