Lojra Popullore Fest 2010 PDF Print E-mail

Komunikate per shtyp

Me datё 27 Mars 2010 nё pallatin e sportit “Qazim Dervishi”, Shkodёr zhvillohet aktivitetit "Lojra Popullore Fest 2010". Aktiviteti, organizohet nga OJF The Door me mbёshtetjen e Bashkisё Shkodёr, Komuna Qerret, Bar-Restorant Hotel Tradita, TV Rozafa dhe Norwegian Aid.
Aktiviteti ne fjale ёshtё me karakter social- kulturor, dhe synon që tё pasurojё jetën e të rinjve, por  njёkohesisht dhe ti njohё ata me traditat e vlerat tona kombëtare me anёn e pёrformimeve të këngëve, valleve dhe lojrave popullore nga vendi yne dhe vendet fqinje.
Ky ёshtё i treti vit qё The Door realizon kёtё aktivitet dhe kjo falё mbёshtetjes sё Bashkisё Shkodёr e bashkёpunimit me komunitetin e biznesit dhe me komuna e bashki te tjera aktiviteti pranveror “Lojra Popullore” ёshtё kthyer tashme nё traditё.
Nё Lojra Popullore Fest 2010 marrin pjesё trupa tё rinjsh nga Komuna Shkrel, Bajzё, Guri i zi, Qerret, Bashkia Shkoder nga Qarku Shkodёr si dhe Bashkia Rubik. Ndёrsa nga jashtё Shqiperisё marrin pjesё trupa nga Komuna e Kacanikut, Kosove dhe komuna e Tuzit, nga Mali i zi.
Jane angazhuar duke ndihmuar: Pallati i Sportit Qazim Dervishi, Kopshti 16 shtatori, Drejtoria e Policise Shkoder, OJF Maltezer, Zef Gjoni, Rozafa Print, Eli Sinaj, Labeat Travell dhe vullnetaret e The Door.

Programi i dites dt. 27 Mars 2010
Kur?    Cfare?    Ku?
Ora 10.00    Hapja e aktivitetit                                     Pallati i sportit Qazim Dervishi
Ora 13.00    Mbyllja e Aktivitetit    
Ora 13.00    Dreka dhe ndarja e cmimeve    Bar restorant Brilanti
Ora 15.00    Ndeshja e futbollit miqesore ne mes te Kacanikut dhe ekipit The Door per femra dhe meshkuj.    Kompleksi sportiv  Hasaj- Golem


Pёr mё shumё informacion jeni i lutur tё vizitoni kёtё faqe interneti ose te kontaktoni me ne:
http://www.infothedoor.com/lojra_popullore