Famullia e Shen Shtjefnit Shkoder PDF Print E-mail

Famullia e Shen Shtjefnit Shkoder, ju fton ne:
"KONCERTIN TRADICIONAL TE KRISHTLINDJES"
dhe hapjen e Betlemit te madh ne kishe
diten e enjte, date 23, ora 18:30 ne Kishen Katedrale.