PANAIRI I FUNDVITIT 2010 PDF Print E-mail

Në pritje të festave të fundvitit Shoqata e Artizaneve Shkoder
se bashku me GTZ dhe Agjensia për zhvillimin e zonave mallore
(MADA) ju fton të vizitoni panairin tek kompleksi “Uraj” në Xhabije.
Do të gjeni nje ofertë e shumellojshme të produkteve origjinal
shqiptare, të agrobiznesit dhe të artizanatit, dhurata të bukura,
origjinale dhe të përshtatshme për njerezit të dashur që keni
prane edhe për të afërmit tuaj jashtë vendit.Në ambientin të
pazarit përvec larmisë se produkteve ju sjellim nje atmosfera të
ngrohte festive që terheq për të qendruar dhe shpenzuar kohe si vizitor.

Panairi qendron i hapur nga data 22. deri më 27. dhjetor nga ora 9.30 deri 19:00

Duke ju uruar mbaresi ju mirepresim në panair!

Numer kontakti: 0692099269