Panairi i Fundvitit 2010 PDF Print E-mailPANAIRI I FUNDVITIT 2010

Në pritje të festave të fundvitit Shoqata e Artizaneve Shkoder se bashku me GTZ dhe Agjensia për zhvillimin e zonave mallore (MADA) ju fton të vizitoni panairin tek kompleksi “Uraj” në Xhabije.

 

Do të gjeni nje ofertë e shumellojshme të produkteve origjinal shqiptare, të agrobiznesit dhe të artizanatit, dhurata të bukura, origjinale dhe të përshtatshme për njerezit të dashur që keni prane edhe për të afërmit tuaj jashtë vendit.

Në ambientin të pazarit përvec larmisë se produkteve ju sjellim nje atmosfera të ngrohte festive që terheq për të qendruar dhe shpenzuar kohe si vizitor.

 

Panairi qendron i hapur nga data 22. deri më 27. dhjetor nga ora 9.30 deri 19:00

 

Duke ju uruar mbaresi ju mirepresim në panair!

Numer kontakti: 0692099269