Biblioteka “Marin Barleti”: Aktivitet kulturor kushtuar Tonin Harapit PDF Print E-mail


Biblioteka “Marin Barleti”
ka nderin  t’ ju ftojë

në prezantimin e studimit të z.Qamil Gjyrezi,
lektor në universitetin “Luigj Gurakuqi”, me temë:


“Poeti epiko-lirik i muzikes” (In memoriam arti i Tonin Harapit)

Referojnë: Qamil Gjyrezi dhe Dorina Saraçi (Gjoka).
Luan në piano Dorina Saraçi(Gjoka).

E premte, 17.12.2010, ora 17. 00
në bibliotekën “Marin Barleti”,
salla e leximit. 
Ju mirëpresim të gjithëve.