TURNEU I TENISIT SHKODRA INDOR 2010’ PDF Print E-mail"Shkodra Tennis", "Creative City",
Pallati i Sportit "Qazim Dervishi",
"Sife" dhe "Shkodra Travel & Tours" organizojne:

TURNEUN E TENISIT
SHKODRA INDOOR 2010’

25 - 29 dhjetor 2009
Pallati i sportit “Qazim Dervishi”
Ndeshjet fillojnë çdo ditë ora 10:00

Nëse je i  interesuar për të marrë pjesë në këtë turne?
Na kontaktoni!Agjensia Turistike “Shkodra Travel & Tours”,
Sheshi: Zogu I, Parruce
Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it     This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   
Mob:  +355 692087280   Fax: + 355 22242897
Regjistrimet mbllen me date 16 dhjetor.
Shorti hidhet me 17 dhjetor tek Bar Restorant “Lille” ora 18:00
Publikimet e shortit behen ne faqen www.infoshkodra.com

Shorti, arbitrat dhe oraret e ndeshjeve do te publikohen tek www.infoshkodra.com