Kalendari paraprak i Teatrit Migjeni per muajin Dhjetor 2010 PDF Print E-mail


Data 3- Aktivitet e femije nga Fondacioni “Femijet te paret” ne lidhje me ambasaden Spanjolle Tirane.Ora 18:00

Data 7-Aktivitet kulturore nga Komuniteti “Papa Gjoni 23”-Ora 18:00

Data 8-Trio Harqesh – Koncert-Ora 18:00

Data 17 ose 20-Teatri Migjeni shfaq: Koncert me kenge popullore shkodran.Me pjesemarrjen e kengetareve te vjeter e te rinj-Ora 18:00

Data 18 ose 19-Qendra Kulturore Pjeter Gaci organizon: Cmimin “Pjeter Gaci”-Ora 18:00

Data 22-Aktivitet kulturor nga shoqata “World Vision”-Ora 18:00

Data 23-Shoqata Dukagjini-Koncert folklorisitik drejtues Fran Kodra-Ora 18:00

Data  27 ose 28-Filarmonia e qytetit Shkoder “Gala e fund vitit 2010”-Ora 18:00
Organizon Bashkia Shkoder pasqyre e arrtijeve dhe sukseseve te Bashkise.