Galeria Arteve Shkoder PDF Print E-mail

Ne Galerine e Arteve te qytetit te Shkodres,diten e diele,me dt.28 Nentor 2010,ora 12.oo,hapet ekspozita e arteve pamore "Salloni i vjeshtes".Ne edicionin e tij te katert, "Salloni i vjeshtes" ekspozon para publikut veprat ne pikture dhe skulpture te 28 artisteve shkodrane dhe 25 artisteve pjestare te grupimit "Nentor" te Tiranes, si te ftuarit e rradhes.Ekspozita do qendroje e hapur per publikun deri me 15 dhjetor 2010