Bashkia Shkoder: 28 nentori - Dita e pavaresise PDF Print E-mail

Date 26 nentor
Ekspozite etnografike - Muzeu Historik i Qytetit – ora 11:00
Takim me shkrimtare - Biblioteka Marin Barleti ora 17:00
Premiera e drames “Birre, gozhde, sapun” – Teatri Migjeni ora 18:00
Regjisor Stefan Capaliku. Drama do te jepet cdo nate deri me date 1 nentor.


Date 27 nentor
Ekspozite “Koleksioni i flamujve dhe vulave” – Ne hollin e Bashkise Shkoder ora 10:00

Date 28 nentor
Ngritja e flamurit kombetar ne sheshin para Bashkise Shkoder ora 09:30
Ceremoniali i vendosjes se kurorave tek busti Luigj Gurakuqi dhe Memoriali i Demokracise. ora 10:45
Marshim i Bandes frymore te Bashkise ne bulevardin Bashki – Dugajte e reja ora 10:30
Celja e ekspozites “Salloni i Vjeshtes” – Galeria e Arteve Shkoder ora 11:30
Spektakel fishekzjarresh ne Sheshin Luigj Gurakuqi – ora 19:30