Ftese per koncert te hapur ne Lezhe PDF Print E-mail

Me datën 20. Nëntorë. 2010, ditën e Shtunde, ora 12:00, pranë memorialit të Skënderbeut në Lezhë, zhvillohet prezantimi i projektit: ” Psikologjia e këngës popullore-qytetare shkodrane” dhe “Bandat muzikore në vite, 1878”.
Prezanton As. Lektor i universitetit “Luigj Gurakuqi” Qamil Gjyrezi
Marrin pjesë:
Qamil Gjyrezi Trombë
Dritan Mlika Tastjerë
Rafael Shabani C/Bass
Nimet Leka Këngëtarë
Emrah Leka Violinë