Këshilli i Qarkut Shkodër PDF Print E-mail

Neser, me datë 4 nentor 2010, në sallën e kinema "Millenium", Këshilli i Qarkut Shkodër bën prezantimin për publikun të konceptit të zhvillimit dhe veprimet në fushën e zhvillimit Rajonal në Qarkun e Shkodrës. Do prezantohen dhe programet e donatorëve që do të kontribujne për këtë qëllim.
Ju ftojmë të merrni pjesë, ora 10.55. Duke ju Uruar Punë të Mbarë. Andrea Jakova