Festivali Letrar i Shkodrës 2010 PDF Print E-mail

Biblioteka “Marin Barleti” ka nderin  t’ ju ftojë në takimin me shkrimtarin Paulin Shtjefni titulluar:

Poezia ime dhe kënga në vëllimin poetik “Një zarf me karafila”.

E premte, 05.11.2010, ora 17. 00
në bibliotekën “Marin Barleti”, salla e leximit. 
Ju mirëpresim të gjithëve.