20-vjetori i kremtimit te Meshes se Pare ne Shkoder PDF Print E-mail

Famullia e Shën Shtjefnit në 20-vjetorin e kremtimit të Meshës së Parë dhe të lirisë fetare Ju fton:

Date 3 Nentor 2010 ora 18:30 - Kisha e Motrave Stigmatine.
"Vigjilje Kulturore" - nën dirigjimin e Fatos Qerimaj, solist Kastriot Tusha.

Date 4 Nentor 2010 ora 10:00 - Kapela e Vorreve n`Rrmaj.
"Mesha"

Date 4 Nentor 2010 ora 17:30 salla "Mikel Koliqi".
"Ekspozite fotografike - Mesha e parë" - me foto të Angjelin Nenshatit.