Biblioteka Publike "Marin Barleti" PDF Print E-mail

Biblioteka “Marin Barleti”
ka nderin  t’ ju ftojë në:
Paraqitjen në takimin me shkrimtarin Fadil Kraja me temë:

“Klasikja dhe modernia përballë lexuesit dhe spektatorit”

E premte, 29.10.2010, ora 17. 00 në bibliotekën “Marin Barleti”, salla e leximit.  Ju mirëpresim të gjithëve.