Festa e Sheges PDF Print E-mail
MBLIDHUNI TOSKE E MBLIDHUNI GEGE
MBLIDHUNI BASHKE SI KOKRRAT NE SHEGE
Gjergj Fishta
Duke deshiruar qe te jeni mire,kemi kenaesine te Ju joftojme dhe te Ju ftojme ne aktivitetin:-Festa e Sheges,
qe do te organizohet me daten  04.11.2010, ora 10 ,ne sheshin kryesor te qyetetit krijues te Lezhes,para bibliotekes dhe permendores se Poetit te Kombit ,At Gjergj Fishta.
Me respekt
Grupi i punes CC2  Lezhe