Galeria e Arteve Shkoder PDF Print E-mail

Ne Galerine e Arteve te qytetit te Shkodres, të hënën, dt.5 korrik 2010, ora 11.oo, perurohet "Idromeno fotograf", ekspozitë me fotografi te realizuara nga Kole Idromeno. Aktiviteti ne fjale, kushtuar artistit te njohur te Rilindjes shqiptare ne 150 vjetorin e lindjes se tij, eshte fryt i bashkepunimit mes Qendres se Studimeve Albanologjike Tirane dhe Galerise se Arteve te Shkodres.