Bashkia Shkoder PDF Print E-mail

ME DT 23.12.2010 NE ORA 12.00 pALLATIN E SPORTIT "QAZIM DERVISHI" ZHVILLOHET NJE TURNE GJIMNASTIKE GALA, NE KUJDESIN E BASHKISE SHKODER. NJE TURNE I TILLE ZHVILLOHET PAS 30 VITESH NE QYTETEIN TONE. FTOHENI TE MERRNI PJESE DHE TA PASQYRONI NJE EVENIMENT TE TILLE