Promovim libri PDF Print E-mail

Gjet Vocaj

Diten e diele dt. 25 prill 2010, ora 11:00 ne sallen e Bibliotekes "Marin Barleti" Shkoder, behet promovimi i librit: TAKIM FATAL ME DIKTATORIN (deshmi dhe kujtime) me autor Gjet Vocaj. Prezenca juaj ne kete prezantim na nderon! Familja Vocaj