Koncert Klasik "PASION" PDF Print E-mail

Ne kuadrin e 200 vjetorit te ditelindjes se Shopenit
dhe shpalljes se ketij viti nga ana e Ministrise se Kultures si "Viti i Shopenit",
Bashkia Shkoder
organizon:

Koncert Recital i Kuartetit "PASION" .

Ne klarinete: Namik Jahja, Agron Rexha, Emiljano Leka, Agron Grami. 

Te ftuar kengetaret: Rita Dervishi, Mimoza Rakaj, Klodiana Brahimi.

Punuan kenget per kuadtetin: Roland Guli, Gjon Shllaku.

Udheheqes artistike: Namik Jahja.

Ftoheni te merrni pjese,
diten e diele me date 25 prill 2010
ora 11:00
ne Hollin e Teatrit "Migjeni".