Epistemologjia dhe psikologjia e muzikes PDF Print E-mail

Me daten 20.04.2010, diten e Marte, ora 10 paradite, ne sallen e koncerteve te Liceut artistik “Jordan Misja” Tirane
Lektori i universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkoder Qamil Gjyrezi prezanton hipotezen:
Epistemologjia dhe psikologjia e muzikes.
1.Terapia e muzikes dhe psikologjia e muzikes,  “Efekti Jakova”
2.“Psikologjia e kenges popullore-qytetare Shkodrane”
.
Jeni te ftuar te merrni pjese
Nga: Prof Qamil Gjyrezi
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it