Summer Fest SHKODER PDF Print E-mail

Summer Fest SHKODER TE MARTEN dt.14 KORRIK ORA 20:30 në rrugën Pedonale 13 dhjetori, pranë bashkisë Shkodër.
Nën prezantimin e Luana dhe Marina Vjollca.
"Dance Zone" nga Klajdi Selimi.
Trupa e Baletit e Top Channel.
Trupa e Cirkut Kombëtar.
Me pjesëmarrjen e : OLSA BOLLGURI, FLORENT ABRASHI, BIG BASTA, VESA LUMA, DAFINA ZEQIRI.
Të martën në orën 20:30!

“ALBtelecom, Mbeshtetes kryesor!”