Festivali i 53-te, mbarekombetar i kenges per femije PDF Print E-mail

Festivali i 53-te, mbarekombetar i kenges per femije, Do te zhvillohet ne datat 1, 2 dhe nata finale me date 3 korrik 2015 ne sheshin para Bashkise se Shkodres, ora 21:00.
Ftoheni te merrni pjese.