Premiere e filmit "Pijanece te ajrit t`eger" PDF Print E-mail

Promovohet filmi i Leonard Bombaj.

Te enjten date 23 prill 2014 ora 11:00 seanca e pare dhe 13:00 seanca e dyte.

Filmi Shfaqet tek Don Bosko (Prane Gjykates se Qarkut Shkoder)