Konference kulturore PDF Print E-mail

Diten e shtune, 3 Prill 2010, ora 11  ne sallen e Bibliotekes se Universitetit " Luigj Gurakuqi" Shkoder,Ministria e Kultures, Instituti i Integrimit te ish te Perndjekurve Politike dhe Universiteti Luigj Gurakuqi,ne kuadrin e 2 Prillit,  martireve te fundit nga diktatura komuniste..organizojne
Konferencen kulturore me temen " Dosja e Diktatures dhe "Tragjedia dhe Lavdia e Klerit Katolik"

Kumtojne z. Kolec Topalli, Uran Butka, Amik Kasaruho, Simon Mirakaj e tjere..
Pershendesin mikpritesit..Recitojne Tinka Kurti e Studente te Universitetit.
Jeni te ftuar nderoni vehten e Martiret me pjesemarrjen tuaj..